Welkom bij de leukste Rotary Club van Nederland!

Onze Enschedese Rotary Club maakt deel uit van Rotary International. Rotary is een wereldwijde organisatie. Zij is vertegenwoordigd in 200 landen met meer dan 1,2 miljoen leden. Rotary is meer dan een netwerkclub. Vanuit een servicegedachte naar onze medemens toe, wordt er een bijdrage geleverd aan veel goede-doel-projecten.

Onze Club

Rotary Club Enschede Kwartier, opgericht op 30 april 2010, is één van de jongste Rotary Clubs in Nederland en de vierde Rotary Club in Enschede. We zijn een club met jonge, enthousiaste mannen en vrouwen tussen de 30 en 55 jaar. Al onze leden staan midden in de dagelijkse werkende maatschappij.

Rotary Club Enschede Kwartier heeft een Duitse zusterclub (Rotary Club Stadtlohn Hameland) niet ver van Enschede vandaan wat tot interessante internationale contacten leidt. Regelmatig ontvangen wij interessante sprekers, gaan we op diverse bedrijfsbezoeken en organiseren we (sportieve en/of gezellige) gezamenlijke clubactiviteiten. Ook slagen we er jaar in, jaar uit, in om diverse projecten te organiseren teneinde geld voor het goede doel in te zamelen.

We zijn betrokken en geïnteresseerd in elkaar en onze directe omgeving. Vanuit dat standpunt dragen we bij aan (lokale) Rotary projecten en andere goede doelen. Kortom, een boeiende, moderne, levendige en jonge Club die open staat voor betrokken, actieve en gezellige mensen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze Club en wil je bijvoorbeeld een Club-avond bezoeken, mail dan naar rcek053@gmail.com.