Het was tijd voor iets nieuws, iets verrassends en iets unieks en daarom heeft Rotary Club Enschede Kwartier het initiatief genomen voor het organiseren van het KAK Feest; het feest waarbij we KNALLEN ALS EEN KONING! Het KAK Feest is een spetterende party en de laatste editie stond gepland op afgelopen vrijdag 19 mei 2017.

De locatie van het KAK Feest was de sfeervolle ambiance van ’t Bölke aan de Molenstraat 6-8 te Enschede. RCEK organiseerde het enige echte KAK Feest. De dresscode bij deze avond KNALLEN ALS EEN KONING was “Zoals t heurt”.

Maar wat is dat dan? Bij “Zoals t heurt” hoort jouw creativiteit met in achterhoofd de termen: Kak, Dandy, Overdressed, Uitdagend permitted, The day after , Brakke kak, King, Orange, Party, etc.  Het concept is een all-in prijs van € 35,- per persoon. Daarvoor heb je muziek, drank, dance, etc. Het KAK Feest is toegankelijk voor iedereen uit de regio Enschede/Twente en tickets zijn in alleen voorverkoop te verkrijgen.

Zoals te doen gebruikelijk bij het jaarlijkse feest van Rotary Club Enschede Kwartier was er ook bij het KAK Feest sprake van een (lokaal) goed doel. Het goede doel van het KAK Feest 2017 is Ekiko in Borne!

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten over het KAK Feest? Ga dan naar de nieuwspagina KAK Feest, klik hier.


Suprise us and above yourself!

Sponsoren KAK Feest

Het KAK Feest kende in 2017 een aantal trouwe en ook nieuwe sponsoren die onze club ondersteunen in de gedachte van het KAK Feest. Mede door hen is de organisatie in staat geweest het KAK Feest te kunnen organiseren. Rotary Club Enschede Kwartier is dan ook zeer dankbaar voor hun steun.

Sponsoren KAK Feest: