Clubresidentie

Clubresidentie

Onze Clubresidentie ligt in hartje centrum Enschede, in het mooie Muziekkwartier. De Clubbijeenkomsten van Rotary Club Enschede Kwartier vinden plaats bij Restaurant de Tropen aan de Bolwerkstraat 9 te Enschede.

Clubavond RCEK
Restaurant de Tropen
Bolwerkstraat 9
7511 GP Enschede
info@rcek.nl

Clubavonden

Iedere dinsdagavond van 18.00 – 20.00 uur is er een Clubbijeenkomst bij Restaurant de Tropen aan de Bolwerkstraat 9 te Enschede. Onze Clubresidentie ligt in hartje centrum Enschede, in het mooie Muziekkwartier.

Wekelijks ontmoeten de leden van Rotary Club Enschede Kwartier elkaar op dinsdagavond. Om 18.00 zien we elkaar in een zeer ongedwongen sfeer aan de bar en tussen rond 18.30 uur gaan we aan tafel. Na het diner staat er iedere week een ander item op de agenda. Zo laten we ons bijvoorbeeld bijpraten door een ingewijde, die ons meeneemt in een verhaal, soms verzorgt één van onze leden een interessante presentatie, verhaal of levendige discussie, en dan hebben we nog wat clubzaken te bespreken, waaronder uiteraard onze service aan de wereld. Ook hebben we bedrijfsbezoeken op locatie en gaan we meerdere keren per jaar, buiten de dinsdagen om, samen (al dan niet met aanhang) de hort op. Het officiële programma wordt normaliter afgesloten om stipt 20.00 uur. Al naar gelang de agenda’s verlaten leden de clubresidentie dan wel we blijven nog even gezellig zitten aan de bar. Er is dan ook gelukkig nooit sprake van enige sleur!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze Club en wil je bijvoorbeeld een Clubavond bezoeken? Uiteraard ben je dan van harte welkom. Email ons dan even van tevoren op info@rcek.nl of gebruik het contactformulier, dat kan uiteraard ook.

 

Comments (0)

Laat een reactie achter