Over RCEK

Welkom bij de leukste Rotary Club van Nederland!

Rotary Club Enschede Kwartier, opgericht op 30 april 2010, is één van de jongste Rotary Clubs in Nederland en de vierde Rotary Club in Enschede. We zijn zeker geen club met leden op leeftijd. We zijn een club met jonge, enthousiaste mannen en vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. Al onze leden staan midden in de dagelijkse werkende maatschappij.

Regelmatig ontvangen wij interessante sprekers, gaan we op diverse bedrijfsbezoeken en organiseren we (sportieve en/of gezellige) gezamenlijke clubactiviteiten. Ook slagen we er jaar in, jaar uit, in om diverse projecten te organiseren teneinde geld voor het goede doel in te zamelen. We zijn betrokken en geïnteresseerd in elkaar en onze directe omgeving. Vanuit dat standpunt dragen we bij aan (lokale) Rotary projecten en andere goede doelen. Daarbij heeft de Rotary Club Enschede Kwartier een Duitse zusterclub (Rotary Club Stadtlohn Hameland) niet ver van Enschede vandaan wat tot interessante internationale contacten leidt. Kortom, een boeiende, moderne, levendige en jonge Club die open staat voor betrokken, actieve en gezellige mensen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze Club en wil je bijvoorbeeld een Clubavond bezoeken? Uiteraard ben je dan van harte welkom. Email ons dan even tevoren op info@rcek.nl of gebruik het contactformulier, dat kan uiteraard ook.