Bedrijfsbezoek Mees van den Brink

Bedrijfsbezoek Mees van den Brink
januari 22, 2020 admin

Bedrijfsbezoek Mees van den Brink

Op dinsdag 21 januari 2020 was de Rotary Club Enschede Kwartier te gast bij Mees van den Brink Slangen en Koppelingen te Haaksbergen.

Ruim vijfenveertig jaar is Mees van den Brink Haaksbergen BV nationaal en internationaal leverancier van slangen, koppelingen en appendages. Ze heeft vestigingen in Haaksbergen,Veenendaal, Drachten en Ridderkerk en vanuit haar dochteronderneming Brinkoflex GmbH met vestigingen in Hamburg en Marl (Nordrhein-Westfalen) bedient zij ook de Duitse markt.

Heel veel dank gaat uit naar Bob van den Brink. Bob is directeur eigenaar van dit geweldige bedrijf en ook is hij lid van Rotary Club Enschede Kwartier. Niet alleen was de ontvangst en de rondleiding goed verzorgd, ook stond er naderhand een compleet gedekte tafel klaar. Rob Melten van Travel-Chef uit Haaksbergen had even goed uitgepakt en verzorgde het complete diner. ‚ÄčTravel-Chef heeft als doel om u mee te nemen in de wereld van Food & Dining. Rob doet dat door met zijn mobiele keuken annex foodtrailer op locatie te koken.

Chapeau en dank voor beide heren!