De Herfstparty

De Herfstparty
september 28, 2016 admin

Herfstparty

Op vrijdag 4 november 2016 vindt in de Grote Kerk op de Oude Markt te Enschede de Herfstparty plaats. De Herfstparty is een initiatief van Rotary Club Enschede Zuid. Het is een gezellige netwerkbijeenkomst waarbij contacten leggen centraal staat. Uiteraard gaat dit nog beter bij een goed glas wijn of een speciaal biertje.

Er worden dan ook diverse wijnen geschonken door Berendsen drankspecialist en is er de mogelijkheid om te proeven en zelf te bestellen voor thuis. Natuurlijk ondersteunt de bezoeker ook het goede doel. Ook degene die liever een biertje, whisky of port drinkt wordt op zijn wenken bediend en kan kiezen uit de speciale bieren van Huttenkloas of een mooie port of Whisky.
Daarnaast zullen er voldoende lekkere hapjes zijn voor de inwendige mens en wordt de sfeer verhoogd door een gezellig stukje muziek.

De opbrengst van deze avond, waar een verloting en veiling zal plaatsvinden komt geheel ten goede aan diverse goede doelen voor Jeugd en voorzieningen in de zuidwijken van Enschede.