Knallen als een Koning 2017

Knallen als een Koning 2017
juni 20, 2017 admin

KAK Feest 2017

Het was tijd voor iets nieuws, iets verrassends en iets unieks en daarom organiseerden wij het KAK Feest; het motto was KNALLEN ALS EEN KONING! Het KAK Feest was met recht een spetterende party en vond plaats op vrijdag 19 mei 2017.

In de sfeervolle ambiance en uitermate goed passend locatie ’t Bölke aan de Molenstraat 6-8 te Enschede is het enige echte KAK Feest georganiseerd. De dresscode bij deze avond KNALLEN ALS EEN KONING was “Zoals t heurt”.

Maar wat is dat dan? Bij “Zoals t heurt” hoort jouw creativiteit met in het achterhoofd de termen: Kak, Dandy, Overdressed, Uitdagend permitted, The day after, Brakke kak, King, Orange, Party, etc. Laat je creativiteit de vrije loop was de insteek! Wil je weten wat de kenners zeggen van bijvoorbeeld Dandy?

Ook bij het KAK Feest was er uiteraard sprake van een lokaal goed doel. Alle opbrengsten van het KAK Feest worden gedoneerd! Het goede doel van het KAK Feest 2017 is Ekiko te Borne. Ekiko staat voor: Elk kind een koffer, help een pleegkind!

Tickets kostten € 35,- per persoon en was all-in! Muziek, drank, dance, etc. Tickets waren in de voorverkoop en online te bestellen te bestellen.

Suprise us and above yourself!

Inspiration KAK Feest 2017

Sponsoren

Het KAK Feest 2017 kende een aantal trouwe, maar ook nieuwe sponsoren die onze club ondersteunen in de gedachte van het KAK Feest. Mede door hen was de organisatie in staat het KAK Feest te kunnen organiseren! Hartelijk dank daarvoor!

De sponsoren van de eerste editie van het KAK Feest zijn: