RCEK Bestuurswissel 2022

RCEK Bestuurswissel 2022
juli 25, 2022 admin

Bestuurswissel

De bestuurswissel van de Rotary Club Enschede Kwartier is ieder jaar weer een bijzonder mooi moment op de agenda. Dit keer was dinsdag 19 juli jl. het moment waarop de nieuwe voorzitter van bestuursjaar 2022 – 2023 ons welkom heette. De bestuurswissel was dit jaar op hoog niveau, te weten op een prachtig dakterras vlakbij de Melkhal in Enschede. Het was (tot dan toe) de warmste dag van 2022 met temperaturen rond de 39 graden Celsius! Onder het genot van coole drankjes, een lekker windje en schaduw en de lekkere hapjes van Time to Meat was de aftrap van het nieuwe bestuursjaar een succes te noemen. De voorzitter van 2021 – 2022, Frank Broeze, droeg de voorzittershamer over aan Judith Lansink. Zij is aankomend bestuursjaar voorzitter van Rotary Club Enschede Kwartier.

Heel veel dank gaat uit naar Frank Broeze die zijn rol als voorzitter op goede wijze heeft ingevuld.  Judith wensen wij uiteraard heel veel succes! Dat het maar weer een mooi (bestuurs)jaar mag worden.

Voor en na het formele gedeelte hebben we het glas (weer) geheven en ons tegoed gedaan aan een geweldige bbq met heerlijke dingetjes van Time to Meat (Mark van Maanen). Chapeau en dank voor de organisatie, de gastvrouw en de gastheer!