RCEK Bestuurswissel 2023

RCEK Bestuurswissel 2023
juli 4, 2023 admin

Bestuurswissel

Een bestuursjaar gaat snel. Op dinsdag 4 juli 2023 vond de bestuurswissel van de Rotary Club Enschede Kwartier plaats. Ieder jaar is de bestuurswissel zo vlak voor het begin van de (school)vakanties een prima moment om elkaar weer even te zien en uitgebreid te spreken. Uitgaand voorzitter was dit keer Judith Lansink en zij droeg het stokje over aan Bob van den Brink. Hij mag zich een jaar de nieuwe voorzitter van de Rotary Club Enschede Kwartier noemen. Wij wensen Bob uiteraard heel veel succes! Dat het maar weer een mooi (bestuurs)jaar mag worden. Met elkaar hebben we daarop de Italiaanse limonchello geheven.

Heel veel dank gaat uit naar Judith Lansink die haar rol als voorzitter op geweldige wijze heeft ingevuld. In haar bestuursjaar werd zij geconfronteerd met laatste Corona-lockdowns en de bijbehorende beperkingen voor de wekelijkse samenkomsten. Judith heeft echter met haar enthousiasme en positiviteit er mede voor gezorgd dat het elan van de club en de betrokkenheid van de leden op peil is gebleven.

Voor en na het formele gedeelte hebben we uiteraard geproost op het goede leven en ons tegoed gedaan aan een heerlijk buffet waarbij werd gegrilld op een gave Ofyr. Chapeau en dank voor de organisatie, de gastvrouw en de gastheer!