Uitreiking cheque JuNiMo

Uitreiking cheque JuNiMo
augustus 22, 2024 admin

Uitreiking cheque

Onlangs hebben wij als Rotary Club Enschede Kwartier het aspergediner in de wijngaarden van Twentewijn in Bentelo georganiseerd. Buiten het feit dat het een geweldige avond op een fantastische plek was, heeft deze avond ook geld voor het goede doel opgeleverd. Het goede doel is stichting JuNiMo uit Haaksbergen. De uitreiking van de cheque van € 1.500 hebben we uiteraard ook in Bentelo georganiseerd. Judith Steenkamp en Nynke Diepemaat hebben namens de stichting JuNiMo de cheque in ontvangst genomen.

Omdat we er toch waren hebben we een rondleiding door de wijnmakerij mogen meemaken en hebben we aansluitend heerlijk op terras gegeten.

De organisatie JuNiMo richt zich op kinderen uit het speciaal onderwijs. Zij hebben vaak minder sociale contacten in hun directe omgeving doordat zij verder weg op school zitten. Ze vinden moeilijk aansluiting bij andere kinderen en spelen daardoor minder samen. JuNiMo wil deze kinderen de mogelijkheid bieden om sociale contacten op te bouwen door samen te zijn in de vorm van speelmiddagen. Deze middagen worden door JuNiMo georganiseerd.