Aspergediner in Bentelo

Aspergediner in Bentelo
juni 21, 2024 admin

Aspergediner in de wijngaarden van Bentelo

Een exclusief en uniek asperge- en benefietdiner in een fantastische setting. Aan een lange en sfeervol gedekte tafel werd door de Rotary Club Enschede Kwartier een driegangendiner met de beste wijnen geserveerd. De serene rust van de wijngaard Hof van Twente in combinatie met een lange zomerse avond, een passende muzikale omlijsting en een select gezelschap maakten deze avond tot een prachtige, gezellige en culinaire avond waarbij uiteraard het goede doel niet werd vergeten.

Het diner vond plaats in de geweldige wijngaard Hof van Twente. Na de ontvangst op het terras met een glaasje bubbels en een amuse was er een kort kijkje in de keuken van de wijnmakerij. Aansluitend werden de gasten meegenomen de wijngaard in. Na een korte wandeling langs de beek en een oversteek met de trekpont over het water was er een korte  tussenstop voor een aspergesoep. Het diner werd verzorgd door restaurant Bij Boenders uit Beckum en de wijnen die werden geserveerd waren natuurlijk van Wijngaard Hof van Twente. De personele bezetting werd uiteraard ingevuld door leden van Rotary Club Enschede Kwartier zelf.

Het goede doel van dit project is stichting JuNiMo uit Haaksbergen. Deze organisatie richt zich op kinderen uit het speciaal onderwijs. Zij hebben vaak minder sociale contacten in hun directe omgeving doordat zij verder weg op school zitten. Ze vinden moeilijk aansluiting bij andere kinderen en spelen daardoor minder samen. JuNiMo wil deze kinderen de mogelijkheid bieden om sociale contacten op te bouwen door samen te zijn in de vorm van speelmiddagen. Deze middagen worden door JuNiMo georganiseerd.

Wij willen iedereen die heeft bijgedragen aan deze unieke avond heel hartelijk bedanken.