KAK Feest 2018

KAK Feest 2018
juni 25, 2018 admin

KAK Feest 2018

In 2017 was er de eerste editie van het KAK Feest. Toen was het tijd voor iets nieuws, iets verrassends en iets unieks en dit jaar gaat het KAK Feest op herhaling. Nog beter, nog mooier, nog gezelliger en nog voller!

Op vrijdag 15 juni 2018 was het wederom KNALLEN ALS EEN KONING!

Never change a winning team en daarom was de locatie dezelfde als vorig jaar. Het KAK Feest 2018 vond plaats in de sfeervolle ambiance en uitermate goed passend locatie ’t Bölke aan de Molenstraat 6-8 te Enschede.  De dresscode bij deze avond KNALLEN ALS EEN KONING was ook dit keer “Zoals t heurt”.

Maar wat is dat dan? Bij “Zoals t heurt” hoort jouw creativiteit met in het achterhoofd de termen: Kak, Dandy, Overdressed, Uitdagend permitted, The day after, Brakke kak, King, Orange, Party, etc. Laat je creativiteit de vrije loop was de insteek! Wil je weten wat de kenners zeggen van bijvoorbeeld Dandy?

Ook bij het KAK Feest is er uiteraard sprake van een lokaal goed doel. Alle opbrengsten van het KAK Feest worden gedoneerd! Het goede doel van het KAK Feest 2018 was Sheltersuit uit Enschede.

Tickets kostten € 37,50 per persoon en is all-in! Muziek, drank, dance, etc. Tickets waren in de voorverkoop en online te bestellen.

Suprise us and above yourself!

Inspiration KAK Feest 2018

Sponsoren

Het KAK Feest 2018 kende een aantal trouwe, maar ook nieuwe sponsoren die onze club ondersteunen in de gedachte van het KAK Feest. Mede door hen was de organisatie in staat het KAK Feest te kunnen organiseren! Hartelijk dank daarvoor!

De sponsoren van de eerste editie van het KAK Feest zijn:

Dandy Girl

En zo heurt het