RCEK Bestuurswissel 2020

RCEK Bestuurswissel 2020
juni 25, 2020 admin

Bestuurswissel

Op dinsdag 23 juni 2020 stond de bestuurswissel van Rotary Club Enschede Kwartier op de agenda. Onder andere vanwege de coronacrises was de locatie bij de nieuwe voorzitter thuis in de prachtige achtertuin. De voorzitter van 2019 – 2020, Martijn Boshuis, droeg de voorzittershamer over aan Suzan Veldhuis. Zij is aankomend bestuursjaar voorzitter van Rotary Club Enschede Kwartier.

Heel veel dank gaat uit naar Martijn die zijn rol als voorzitter op voortreffelijke wijze heeft ingevuld.  Suzan wensen wij uiteraard heel veel succes! Dat het maar weer een mooi (bestuurs)jaar mag worden.

Het thema van Suzan in het aankomende jaar is RCEK opens opportunity’s! Wij openen deuren van onszelf, naar elkaar en voor anderen. We hebben een krachtige club, dit jaar is er voor ieder wat wils. Commissies zelf zijn aan zet voor het programma. Én we hebben een extra commissie “Feminin touch”. Deze bestaat uit Judith, Rian en mijzelf. Dit jaar krijgt dan ook een vrouwelijke touch, aldus Suzan.

Na het formele gedeelte hebben we het glas (weer) geheven en ons tegoed gedaan aan een geweldig buffet van Restaurant De Tropen. Chapeau aan de organisatie!