RCEK Bestuurswissel 2024

RCEK Bestuurswissel 2024
juli 13, 2024 admin

Bestuurswissel

Op dinsdag 2 juli 2024 speelde het Nederlands Elftal tegen Roemenië, maar het was tevens de bestuurswissel van Rotary Club Enschede Kwartier.  Flexibel als we zijn werd het programma aangepast en werden beide evenementen gecombineerd. De bestuurswissel vond plaats bij de nieuwe voorzitter thuis en Diederik Temmink had niet alleen een groot scherm georganiseerd, ook was de catering weer puik verzorgd.

Uitgaand voorzitter was dit keer Bob van den Brink en hij droeg, zoals gezegd, het stokje over aan Diederik Temmink. Hij mag zich een jaar de nieuwe voorzitter van de Rotary Club Enschede Kwartier noemen. Wij wensen Diederik uiteraard heel veel succes! Dat het maar weer een mooi (bestuurs)jaar mag worden. Met elkaar hebben we daarop het glas, of beter gezegd meerdere glazen, geheven.

Heel veel dank gaat uit naar Bob van den Brink die de geschiedenisboeken ingaat als een geweldige voorzitter. Bob heeft veel nadruk gelegd op een attractief, interessant en mooi programma. Dat heeft zijn vruchten zeker afgeworpen en Diederik kennende zet hij deze lijn zeker voort.

Voor en na de voetbalwedstrijd en formele gedeelte hebben we uiteraard geproost op het goede leven en ons tegoed gedaan aan de heerlijke gerechtjes van de cateraar. Chapeau en dank voor de organisatie, de gastvrouw en de gastheer! Overigens won het Nederlands elftal met 3-0 van Roemenië.