De Beursvloer in Enschede

De Beursvloer in Enschede
april 15, 2016 admin

4e Editie Beursvloer in Enschede

Op 15 april 2016 heeft de 4e editie van de Beursvloer in Enschede plaatsgevonden. In totaal werden er op die avond 163 matches gerealiseerd, met een maatschappelijke waarde van €120.437,50. Opnieuw een succesvolle editie van de Beursvloer.

Concept Beursvloer:

  • Een voetbalvereniging heeft hulp nodig bij een renovatie van de kleedkamers.
  • Een welzijnsorganisatie kan door bezuinigingen haar cliënten geen uitje meer bieden.
  • Een historische vereniging wil een boekje uitgeven, maar vindt geen fondsen.

Het is voor maatschappelijke organisaties steeds moeilijker om vrijwilligers en fondsen te werven. Een zorgelijke maatschappelijke trend, terwijl er veel kansen onbenut blijven. Bedrijven en Maatschappelijke Organisaties hebben elkaar veel te bieden, meer dan op het eerste oog vaak lijkt. De Beursvloer Enschede springt hier op in. De Beursvloer Enschede brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar door lokale bedrijven en serviceclubs te matchen met Maatschappelijke Organisaties. Of het nu gaat om onbezoldigd werk of het beschikbaar stellen van materialen, middelen of faciliteiten er is altijd een match te bedenken. Wat de één te bieden of over heeft, is voor de ander vaak zeer gewenst.

Als deelnemers aan de Beursvloer:

  • bevordert u de maatschappelijke betrokkenheid;
  • doet u nieuwe contacten op en realiseert u samenwerkingsverbanden;
  • raakt u geïnspireerd en heeft u vooral veel plezier

De gezamenlijke Rotary Clubs uit Twente zijn betrokken bij de Beursvloer. Iedere club “levert” mensen die betrokken zijn bij de uitvoering van dit initiatief.

Volgend jaar ook van de partij?
De Beursvloer Enschede is voor bedrijven en serviceclubs die zich betrokken voelen bij de Enschedese samenleving. En de Beursvloer is voor maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning.Voor meer informatie ga naar www.beursvloerenschede.nl.